Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The effect of different gas permeability of packaging on physicochemical and microbiological parameters of pork loin storage under high O2 modified atmosphere packaging conditions
 
 
Titel: The effect of different gas permeability of packaging on physicochemical and microbiological parameters of pork loin storage under high O2 modified atmosphere packaging conditions
Auteur: Marcinkowska-Lesiak, Monika
PoĊ‚awska, Ewa
Wierzbicka, Agnieszka
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 2 pagina's 174-184
Jaar: 2017-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland