Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Influence of type of muscle on volatile compounds throughout the manufacture of Celta dry-cured ham
 
 
Titel: Influence of type of muscle on volatile compounds throughout the manufacture of Celta dry-cured ham
Auteur: Bermúdez, Roberto
Franco, Daniel
Carballo, Javier
Lorenzo, José M
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 21 (2015) nr. 8 pagina's 581-592
Jaar: 2015-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland