Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  The influence of fish age, salt level, and MTGase addition on the quality of gels prepared from unwashed mince of Farmed Meagre (Argyrosomus regius)
 
 
Titel: The influence of fish age, salt level, and MTGase addition on the quality of gels prepared from unwashed mince of Farmed Meagre (Argyrosomus regius)
Auteur: Cardoso, Carlos
Ribeiro, Bernardo
Mendes, Rogério
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 20 (2014) nr. 4 pagina's 253-263
Jaar: 2014-06
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland