Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
 
  BookReviews : Leche y productos lácteos. Tecnología, Química y Microbiologia. Alan H. Varman y Jane P. Sutherland. Traducido por Rosa Oria Almudí. Publicado en 1995 por Editorial Acribia, S.A. Royo, 23. 50006 Zaragoza. xi+476 pp., ISBN 84 200 0794 3
 
 
Titel: BookReviews : Leche y productos lácteos. Tecnología, Química y Microbiologia. Alan H. Varman y Jane P. Sutherland. Traducido por Rosa Oria Almudí. Publicado en 1995 por Editorial Acribia, S.A. Royo, 23. 50006 Zaragoza. xi+476 pp., ISBN 84 200 0794 3
Auteur: Vila, R.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 2 (1996) nr. 2 pagina's 127-128
Jaar: 1996-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland