Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Influence of flour, bacterial starter and breadmaking stages on total starch, sugars and low-molecular-weight dextrins/ Influencia de la harina, del iniciador microbiano y de la etapa del proceso de panificación sobre el almidón total, azúcares y dextrinas de bajo peso molecular
 
 
Titel: Influence of flour, bacterial starter and breadmaking stages on total starch, sugars and low-molecular-weight dextrins/ Influencia de la harina, del iniciador microbiano y de la etapa del proceso de panificación sobre el almidón total, azúcares y dextrinas de bajo peso molecular
Auteur: Martínez-Anaya, M.A.
Rouzaud, O.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 2 (1996) nr. 1 pagina's 35-43
Jaar: 1996-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland