Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Viscozyme L action on soy slurry affects carbohydrates and antioxidant properties of silken tofu
 
 
Titel: Viscozyme L action on soy slurry affects carbohydrates and antioxidant properties of silken tofu
Auteur: Rosset, Michele
Prudencio, Sandra Helena
Beléia, Adelaide Del Pino
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 18 (2012) nr. 6 pagina's 531-538
Jaar: 2012-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland