Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and Sensory Properties of Ice-cream Formulated with Virgin Coconut Oil
 
 
Titel: Physicochemical and Sensory Properties of Ice-cream Formulated with Virgin Coconut Oil
Auteur: Choo, S.Y.
Leong, S.K.
Henna Lu, F.S.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 16 (2010) nr. 6 pagina's 531-541
Jaar: 2010-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland