Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Particle Stability in Dilute Fermented Dairy Drinks: Formation of Fluid Gel and Impact on Rheological Properties
 
 
Titel: Particle Stability in Dilute Fermented Dairy Drinks: Formation of Fluid Gel and Impact on Rheological Properties
Auteur: Kiani, H.
Mousavi, M.E.
Mousavi, Z.E.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 16 (2010) nr. 6 pagina's 543-551
Jaar: 2010-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland