Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Note: Effect of Different Cultures on Physico-chemical and Sensory Properties of Low-fat Herby Cheese
 
 
Titel: Note: Effect of Different Cultures on Physico-chemical and Sensory Properties of Low-fat Herby Cheese
Auteur: Tarakci, Z.
Kucukoner, E.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 15 (2006) nr. 5 pagina's 423-428
Jaar: 2006-10
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland