Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional Effects of Mechanically Deboned Chicken Meat and Soybean Proteins Cross-linking by Microbial Transglutaminase
 
 
Titel: Nutritional Effects of Mechanically Deboned Chicken Meat and Soybean Proteins Cross-linking by Microbial Transglutaminase
Auteur: Volken de Souza, C.F.
Guimarães Venzke, J.
Hickmann Flôres, S.
Záchia Ayub, M.A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 15 (2009) nr. 4 pagina's 337-344
Jaar: 2009-08
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland