Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Sensory Lexicon for Fresh Squeezed and Processed Orange Juices
 
 
Titel: Sensory Lexicon for Fresh Squeezed and Processed Orange Juices
Auteur: Pérez-Cacho, P. Ruiz
Galan-Soldevilla, H.
Mahattanatawee, K.
Elston, A.
Rouseff, R.L.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 14 (2008) nr. 5_suppl pagina's 131-141
Jaar: 2008-10
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland