Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Application of Chitosan Films Enriched with Oregano Essential Oil on Bologna – Active Compounds and Sensory Attributes
 
 
Titel: Application of Chitosan Films Enriched with Oregano Essential Oil on Bologna – Active Compounds and Sensory Attributes
Auteur: Chi, S.
Zivanovic, S.
Penfield, M. P.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 12 (2006) nr. 2 pagina's 111-117
Jaar: 2006-04
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland