Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Relationship Between the Subjective and Objective Assessment of Pork M. semimembranosus and Classification of Further Processed Pork Quality
 
 
Titel: Relationship Between the Subjective and Objective Assessment of Pork M. semimembranosus and Classification of Further Processed Pork Quality
Auteur: McDonagh, C.
Troy, D. J.
Kerry, J. P.
Mullen, A. M.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 11 (2005) nr. 2 pagina's 149-154
Jaar: 2005-04
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland