Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Moisture Content and Screw Speed on the Physical Chemical Properties of an Extruded Crab-based Snack
 
 
Titel: Effect of Moisture Content and Screw Speed on the Physical Chemical Properties of an Extruded Crab-based Snack
Auteur: Obatolu, V. A.
Skonberg, D. I.
Camire, M. E.
Dougherty, M. P.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 11 (2005) nr. 2 pagina's 121-127
Jaar: 2005-04
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland