Digitale Bibliotheek |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Tijdschrift beschrijving | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering | |||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 26 van 228 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Bookreviews : Freezing Effects on Food Quality. Editado por Lester E. Jeremiah. Publicado en 1998 por Marcel Dekker, Inc., 270 Madison Avenue, New York. 520 pp., ISBN 0 8247 9350 |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 26 van 228 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |