Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 90 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Effect of phage and host concentration on the inactivation of Escherichia coli O157:H7 on cooked and raw beef
 
 
Titel: Effect of phage and host concentration on the inactivation of Escherichia coli O157:H7 on cooked and raw beef
Auteur: Hudson, JA
Billington, C
Wilson, T
On, SLW
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 21 (2015) nr. 2 pagina's 104-109
Jaar: 2015-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 90 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland