Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 254 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Understanding salt reduction in fat-reduced hot dog sausages: Network structure, emulsion stability and consumer acceptance
 
 
Titel: Understanding salt reduction in fat-reduced hot dog sausages: Network structure, emulsion stability and consumer acceptance
Auteur: Rodrigues, Isabela
Gonçalves, Letícia A
Carvalho, Francisco AL
Pires, Manoela
JP Rocha, Yana
Barros, Julliane C
Carvalho, Larissa T
Trindade, Marco A
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 26 () nr. 2 pagina's 123-131
Jaar: 2020-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 254 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland