Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 244 van 256 gevonden artikelen
 
 
  The effect of different gas permeability of packaging on physicochemical and microbiological parameters of pork loin storage under high O2 modified atmosphere packaging conditions
 
 
Titel: The effect of different gas permeability of packaging on physicochemical and microbiological parameters of pork loin storage under high O2 modified atmosphere packaging conditions
Auteur: Marcinkowska-Lesiak, Monika
PoĊ‚awska, Ewa
Wierzbicka, Agnieszka
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 2 pagina's 174-184
Jaar: 2017-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 244 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland