Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 215 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Properties of raw meat and meat curry from spent goat in relation with post-mortem handling conditions
 
 
Titel: Properties of raw meat and meat curry from spent goat in relation with post-mortem handling conditions
Auteur: Narayan, Raj
Mendiratta, SK
Mane, BG
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. 2 pagina's 187-193
Jaar: 2013-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 215 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland