Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 214 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Progressive freeze concentration of skimmed milk in an agitated vessel: Effect of the coolant temperature and stirring rate on process performance
 
 
Titel: Progressive freeze concentration of skimmed milk in an agitated vessel: Effect of the coolant temperature and stirring rate on process performance
Auteur: Muñoz, Isabella de Bona
Rubio, Ariadna
Blanco, Mónica
Raventós, Mercè
Hernández, Eduard
Prudêncio, Elane Schwinden
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 2 pagina's 150-159
Jaar: 2019-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 214 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland