Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 203 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Phenolic compounds and sensorial characterization of wines aged with alternative to barrel products made of Spanish oak wood (Quercus pyrenaica Willd.)
 
 
Titel: Phenolic compounds and sensorial characterization of wines aged with alternative to barrel products made of Spanish oak wood (Quercus pyrenaica Willd.)
Auteur: Gallego, L
Del Alamo, M
Nevares, I
Fernández, JA
de Simón, B Fernández
Cadahía, E
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 18 (2012) nr. 2 pagina's 151-165
Jaar: 2012-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 203 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland