Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 139 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Influence of enzymes, pH and temperature on the kinetics of whey protein hydrolysis / Influencia de los enzimas, pH y temperatura en la cinética de la hidrólisis de las proteínas del lactosuero
 
 
Titel: Influence of enzymes, pH and temperature on the kinetics of whey protein hydrolysis / Influencia de los enzimas, pH y temperatura en la cinética de la hidrólisis de las proteínas del lactosuero
Auteur: Camacho, F.
González-Tello, P.
Guadix, E.M.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 4 (1998) nr. 2 pagina's 79-84
Jaar: 1998-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 139 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland