Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 138 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Influence of enzymes in sourdough wheat breadmaking. Changes in pentosans / Influencia de las enzimas y los iniciadores microbianos en panificación. Cambios en las pentosanas
 
 
Titel: Influence of enzymes in sourdough wheat breadmaking. Changes in pentosans / Influencia de las enzimas y los iniciadores microbianos en panificación. Cambios en las pentosanas
Auteur: Martínez-Anaya, M.A.
Devesa, A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 6 (2000) nr. 2 pagina's 109-116
Jaar: 2000-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 138 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland