Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 127 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Fruity flavor increase of Spanish Airén white wines made by brief fermentation skin contact / Aumento del aroma afrutado de los vinos blancos Airén fermentados en presencia de hollejos
 
 
Titel: Fruity flavor increase of Spanish Airén white wines made by brief fermentation skin contact / Aumento del aroma afrutado de los vinos blancos Airén fermentados en presencia de hollejos
Auteur: García-Romero, E.
Pérez-Coello, M.
Cabezudo, M.D.
Sánchez-Muñoz, G.
Martín-Alvarez, P.J.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 5 (1999) nr. 2 pagina's 149-157
Jaar: 1999-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 127 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland