Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 113 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the quality of local butters: A new approach based on Raman spectroscopy and supported by the classical pycnometer method
 
 
Titel: Evaluation of the quality of local butters: A new approach based on Raman spectroscopy and supported by the classical pycnometer method
Auteur: Iordache, Stefan-Marian
Gatin, Eduard
Iordache, Ana-Maria
Luculescu, Catalin
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 26 () nr. 2 pagina's 113-122
Jaar: 2020-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 113 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland