Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Supercritical Antisolvent Micronization Parameters on Nalmefene HCl Powder Characteristics
 
 
Titel: Influence of Supercritical Antisolvent Micronization Parameters on Nalmefene HCl Powder Characteristics
Auteur: Adami, R.Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Turku, 20014 Turku, Finland, Department of Chemical and Food Engineering, University of Salerno, Via Ponte Don Melillo, 84084 Fisciano, Italy;, Email: radami@unisa.it
Järvenpää, E.Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Turku, 20014 Turku, Finland, Department of Chemical and Food Engineering, University of Salerno, Via Ponte Don Melillo, 84084 Fisciano, Italy;, Email: radami@unisa.it
Osséo, SestiDepartment of Chemical and Food Engineering, University of Salerno, Via Ponte Don Melillo, 84084 Fisciano, Italy
Huopalahti, R.Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Turku, 20014 Turku, Finland
Verschenen in: Advanced powder technology
Paginering: Jaargang 19 (2008) nr. 6 pagina's 523-540
Jaar: 2008-11-01
Inhoud:
Uitgever: Brill, Leiden/Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland