Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Hydrogen Ion Concentration and Electrostatic Polarity on Food Powder Coating Transfer Efficiency and Adhesion
 
 
Titel: Effect of Hydrogen Ion Concentration and Electrostatic Polarity on Food Powder Coating Transfer Efficiency and Adhesion
Auteur: Setyo, D.
Barringer, S.
Verschenen in: Journal of food science
Paginering: Jaargang 72 (2007) nr. 6 pagina's E356-E361
Jaar: 2007-08
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland