Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
 
  A 2-Step Cooking Method of Searing and Hot Water Pasteurization to Maximize the Safety of Refrigerated, Vacuum Packaged, Chicken Breast Meat
 
 
Titel: A 2-Step Cooking Method of Searing and Hot Water Pasteurization to Maximize the Safety of Refrigerated, Vacuum Packaged, Chicken Breast Meat
Auteur: Enns, D.K.
Crandall, P.G.
O' Bryan, C.A.
Griffis, C.L.
Martin, E.M.
Verschenen in: Journal of food science
Paginering: Jaargang 72 (2007) nr. 4 pagina's M113-M119
Jaar: 2007-05
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland