Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Conversion of Isoflavone Glucosides to Aglycones in Soymilk by Fermentation with Lactic Acid Bacteria
 
 
Titel: Conversion of Isoflavone Glucosides to Aglycones in Soymilk by Fermentation with Lactic Acid Bacteria
Auteur: Chun, Jiyeon
Kim, Gyoung Min
Lee, Kang Wook
Choi, In Duck
Kwon, Gun-Hee
Park, Jae-Young
Jeong, Seon-Ju
Kim, Jeong-Sang
Kim, Jeong Hwan
Verschenen in: Journal of food science
Paginering: Jaargang 72 (2007) nr. 2 pagina's M39-M44
Jaar: 2007-03
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland