Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Trans-Cinnamaldehyde from Cinnamomum zeylanicum Bark Essential Oil Reduces the Clindamycin Resistance of Clostridium difficile in vitro
 
 
Titel: Trans-Cinnamaldehyde from Cinnamomum zeylanicum Bark Essential Oil Reduces the Clindamycin Resistance of Clostridium difficile in vitro
Auteur: Shahverdi, A.R.
Monsef-Esfahani, H.R.
Tavasoli, F.
Zaheri, A.
Mirjani, R.
Verschenen in: Journal of food science
Paginering: Jaargang 72 (2007) nr. 1 pagina's S055-S058
Jaar: 2007-01
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland