Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Various Infused Cryoprotective Ingredients for Their Freeze–Thaw Stabilizing and Texture Improving Properties in Frozen Red Hake Muscle
 
 
Titel: Evaluation of Various Infused Cryoprotective Ingredients for Their Freeze–Thaw Stabilizing and Texture Improving Properties in Frozen Red Hake Muscle
Auteur: Bigelow, W.
Lee, C.M.
Verschenen in: Journal of food science
Paginering: Jaargang 72 (2007) nr. 1 pagina's C056-C064
Jaar: 2007-01
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland