Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 6 gevonden artikelen
 
 
  ANTIOXIDANT PROPERTIES OF ETHANOLIC AND HOT WATER EXTRACTS FROM THE RHIZOME OF CURCUMA AROMATICA
 
 
Titel: ANTIOXIDANT PROPERTIES OF ETHANOLIC AND HOT WATER EXTRACTS FROM THE RHIZOME OF CURCUMA AROMATICA
Auteur: LEE, YU-LING
WENG, CHU-CHUN
MAU, JENG-LEUN
Verschenen in: Journal of food biochemistry
Paginering: Jaargang 31 (2007) nr. 6 pagina's 757-771
Jaar: 2007-02
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Inc, Malden, USA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 6 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland