Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 22 gevonden artikelen
 
 
  The influence of additives on the rheological and sensory properties of nonfat yogurt
 
 
Titel: The influence of additives on the rheological and sensory properties of nonfat yogurt
Auteur: TELES, CAMILA DUARTE
FLÔRES, SIMONE HICKMANN
Verschenen in: International journal of dairy technology
Paginering: Jaargang 60 (2007) nr. 4 pagina's 270-276
Jaar: 2007-01
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland