Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Rheological, textural and melting properties of commercial samples of some of the different types of pasteurized processed cheese
 
 
Titel: Rheological, textural and melting properties of commercial samples of some of the different types of pasteurized processed cheese
Auteur: LU, YANJIE
SHIRASHOJI, NOBUAKI
LUCEY, JOHN A
Verschenen in: International journal of dairy technology
Paginering: Jaargang 60 (2007) nr. 2 pagina's 74-80
Jaar: 2007-05
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland