Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Calcium Lactate, 4-Hexyl Resorcinol and Vacuum Packing on Physico-chemical, Sensory and Microbiological Qualities of Minimally Processed Litchi (Litchi chinensis Sonn.)
 
 
Titel: Effect of Calcium Lactate, 4-Hexyl Resorcinol and Vacuum Packing on Physico-chemical, Sensory and Microbiological Qualities of Minimally Processed Litchi (Litchi chinensis Sonn.)
Auteur: Shah, Narendra Singh
Nath, Nirankar
Verschenen in: International journal of food science & technology
Paginering: Jaargang 41 (2006) nr. 9 pagina's 1073-1081
Jaar: 2006-01
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland