Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of quality of chicken emulsions stored refrigerated (4 ± 1 °C) for chicken patties
 
 
Titel: Evaluation of quality of chicken emulsions stored refrigerated (4 ± 1 °C) for chicken patties
Auteur: Kala, Rajani K.
Kondaiah, Napa
Anjaneyulu, Anne S.R.
Thomas, Rajendran
Verschenen in: International journal of food science & technology
Paginering: Jaargang 42 (2007) nr. 7 pagina's 842-851
Jaar: 2007-07
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland