Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and sensory changes in frozen (−18 °C) wild sea bass (Dicentrarchus labrax) captured at different fishing seasons
 
 
Titel: Chemical and sensory changes in frozen (−18 °C) wild sea bass (Dicentrarchus labrax) captured at different fishing seasons
Auteur: Özyurt, Gülsün
Polat, Abdurrahman
Tokur, Bahar
Verschenen in: International journal of food science & technology
Paginering: Jaargang 42 (2007) nr. 7 pagina's 887-893
Jaar: 2007-07
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 32 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland