Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Spray-freeze-drying as emerging and substantial quality enhancement technique in food industry
 
 
Titel: Spray-freeze-drying as emerging and substantial quality enhancement technique in food industry
Auteur: Singh, Poornima
Pandey, Vinay Kumar
Singh, Rahul
Dar, Aamir Hussain
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 33 () nr. 2 pagina's 231-243
Jaar: 2023-08-24
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland