Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Antimicrobial effect of combined preservatives using chestnut inner shell, cinnamon, and ε-poly-lysine against food-poisoning bacteria Staphylococcus aureus
 
 
Titel: Antimicrobial effect of combined preservatives using chestnut inner shell, cinnamon, and ε-poly-lysine against food-poisoning bacteria Staphylococcus aureus
Auteur: Lee, Na-Kyoung
Park, Yeong Jin
Kang, Cho Eun
Kim, Ji Hun
Shin, Doohang
Lee, Dae-Hee
Paik, Hyun-Dong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 33 () nr. 14 pagina's 3379-3386
Jaar: 2024-06-25
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland