Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of volatile compounds and 5-hydroxymethylfurfural in fried chicken breast produced by air and deep-fat frying
 
 
Titel: Analysis of volatile compounds and 5-hydroxymethylfurfural in fried chicken breast produced by air and deep-fat frying
Auteur: Noh, Eunjeong
Yim, Jonggab
Lee, Kwang-Geun
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 33 () nr. 14 pagina's 3223-3234
Jaar: 2024-05-13
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland