Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of 8-oxooctanoate, 9-oxononanoate, fatty acids, oxidative stability, and iodine value during deep-frying of French fries in edible oils blended with palm oil
 
 
Titel: Analysis of 8-oxooctanoate, 9-oxononanoate, fatty acids, oxidative stability, and iodine value during deep-frying of French fries in edible oils blended with palm oil
Auteur: Choi, Yejin
Lee, Dohyoung
Yim, Jonggab
Lee, Kwang-Geun
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 33 () nr. 12 pagina's 2761-2775
Jaar: 2024-06-24
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland