Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Acrylamide formation in air-fryer roasted legumes as affected by legume species and roasting degree: the correlation of acrylamide with asparagine and free sugars
 
 
Titel: Acrylamide formation in air-fryer roasted legumes as affected by legume species and roasting degree: the correlation of acrylamide with asparagine and free sugars
Auteur: Jung, Mun Yhung
Baek, Chung Hun
Ma, Yongzhe
Lee, Hee Won
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 33 () nr. 10 pagina's 2333-2342
Jaar: 2024-06-25
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland