Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of taste active peptides and amino acids from anchovy proteins in fish sauce by in silico approach
 
 
Titel: Evaluation of taste active peptides and amino acids from anchovy proteins in fish sauce by in silico approach
Auteur: Hakimi, S.
Kari, N. M.
Ismail, N.
Ismail, M. N.
Ahmad, F.
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 7 pagina's 767-785
Jaar: 2022-05-19
Inhoud:
Uitgever: Springer Nature Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland