Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The effect of curdlan and the resting process on the quality of the dried whole tofu noodles
 
 
Titel: The effect of curdlan and the resting process on the quality of the dried whole tofu noodles
Auteur: Lee, Euiji
Kim, Junghoon
Kim, Eunghee
Choi, Young Jin
Hahn, Jungwoo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 1 pagina's 61-68
Jaar: 2021-12-22
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland