Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional quality variation in dried Pacific Oyster (Crassostrea gigas) using hybrid-pump dryer under different heating treatment
 
 
Titel: Nutritional quality variation in dried Pacific Oyster (Crassostrea gigas) using hybrid-pump dryer under different heating treatment
Auteur: Neri, Therese Ariane N.
Jung, Hyun-Chol
Jang, Se-Kyeong
Kang, Seok-Joong
Choi, Byeong-Dae
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 5 pagina's 643-652
Jaar: 2021-05-10
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland