Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Influences of extrusion parameters on physicochemical properties of textured vegetable proteins and its meatless burger patty
 
 
Titel: Influences of extrusion parameters on physicochemical properties of textured vegetable proteins and its meatless burger patty
Auteur: Samard, Sasimaporn
Maung, The-Thiri
Gu, Bon-Yeob
Kim, Mi-Hwan
Ryu, Gi-Hyung
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 3 pagina's 395-403
Jaar: 2021-02-19
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland