Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Distinguishing Korean and Chinese red pepper powder using inductively coupled plasma and X-ray fluorescence-based analysis
 
 
Titel: Distinguishing Korean and Chinese red pepper powder using inductively coupled plasma and X-ray fluorescence-based analysis
Auteur: Lee, Jung Eun
Choi, Eunji
Jang, Cheol Seong
Chun, Hyang Sook
Ahn, Sangdoo
Kim, Byung Hee
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 12 pagina's 1497-1507
Jaar: 2021-09-18
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland