Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of chargrilled flavoring on the sensory perception and consumer acceptability of bulgogi (Korean barbecued beef)
 
 
Titel: Effect of chargrilled flavoring on the sensory perception and consumer acceptability of bulgogi (Korean barbecued beef)
Auteur: Seo, Ga-Gyeong
Lee, Cho-Long
Park, Sang-Hee
Lee, Soo-hyun
Seo, Won-Ho
Kim, Ji-Wook
Hong, Jae-Hee
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 1 pagina's 77-86
Jaar: 2020-11-23
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland