Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of free and glycosidically bound volatile compounds, fatty acids, and amino acids in Vitis davidii Foex grape species native to China
 
 
Titel: Characterization of free and glycosidically bound volatile compounds, fatty acids, and amino acids in Vitis davidii Foex grape species native to China
Auteur: Lan, Yi-Bin
Xiang, Xiao-Feng
Yang, Wei-Xi
Zhu, Bao-Qing
Pu, Hong-Tie
Duan, Chang-Qing
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 29 () nr. 12 pagina's 1641-1653
Jaar: 2020-10-06
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland