Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Retention and stability of bioactive compounds in functional peach beverage using pasteurization, microwave and ultrasound technologies
 
 
Titel: Retention and stability of bioactive compounds in functional peach beverage using pasteurization, microwave and ultrasound technologies
Auteur: Sattar, Saira
Imran, Muhammad
Mushtaq, Zarina
Ahmad, Muhammad Haseeb
Arshad, Muhammad Sajid
Holmes, Melvin
Maycock, Joanne
Nisar, Muhammad Faisal
Khan, Muhammad Kamran
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 29 () nr. 10 pagina's 1381-1388
Jaar: 2020-08-01
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland